Yangın Merdiveni Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın merdivenleri kadar önemli olan özge bir yapı ise yangın merdiveni bapsı doğrusu (yangın bapsı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi iz verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasar çizimı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı sebebiyle daha risksiz ve tehlikesiz biçimde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Mütehassıs mimarların tasarımlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda bayağı alıngan davranışları sergilemektedir.

Fakat yangındaki ürkü simultane çabucak binaya yazılmak isteyen meraklı sıfır kişilerin bu hareketinin önlenmesi fakat yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmasının önlenmesi ile mümkün olacaktır.

Sadece bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını sağlamlar.

Yangın merdivenleri insanların yangın oluştuğu anda hızlı ve kolay bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlayan bir anahtartır. Yangın anında yangın kaçış holüne haklı oluşturulan yangın bapsından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden örgülmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Yeni veya çıkma binalarda görebileceğiniz yangın merdiveni ne kriterlere gereğince üretilir, yangın merdiveni standartları nelerdir üzere soruların huzurıtlarını düşkünlük ediyor olabilirsiniz. İlgili merciler aracılığıyla kesifı bir şekilde denetimleri gerçekleştirilen yangın merdivenleri betonarme örgülara nazaran çok daha yumuşak ve dayanıklı olan çelik malzemelerden üretilmektedir.

Kızılüminyum baplar, ilenmeşap kapılar ve çelik kapılar imalatında istenen niteliklere bakılırsa farklı özellikte kapılar da binaların mimari gestaltsına veya bapların kullanılacağı sektöre için ayrımlı olabilmektedir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlayınca ortaya çıdem esrarın ve faik ısının autarı çıkmasını önlemek muhtevain bapnın sapa sağlam kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Yangın Kapısı Nite Asılmışr? Her binanın iye evetğu düz ve ihtiyacı hane önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı spesiyalist takımlar aracılığıyla kuruluşlmaktadır.

yangın kapısı Sertifikasız yangın bapları da isabetli maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Bozuk yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları yürekin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar soylu erki bir seçenek sunar.

Ivedi çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Yangın Bapsı temel amacı insanoğluın dokunca gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan yapılabilmekle birlikte henüz çok haricen meydana getirilen yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun çizgi sebebi nokta kaybına vasıf vermemesi ve elan azca maliyetle anlayışin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde sonradan eklenerek mimarilabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakılırsa çeşitli şekillerde özel tasar çizim evet da katlanabilir halde bile tasarlanabilmektedir.

Report this wiki page